Maskinoversættelse ved Microsoft Translator

Sådan har en ud af organ oplevelse med min Binaural Beats

Sprog tilgængelige: ..............................

I min søgning efter de perfekte værktøjer til har en out organ erfaring, har jeg fundet binaural beats at være den bedste teknologi tilgængelige for alle. Binaural beats kan kun blive hørt i hjernen og ikke faktiske lyde. Binaural beats høres, når to forskellige toner leveres, én til hver øre. Hjernen subtraherer derefter differensen mellem de to toner til at oprette de binaural beats. The beats kan kun blive hørt, når de to halvdele af hjernen arbejder sammen. Dette arbejde sammen af hjernen straks begynder at oprette nye neural pathways inden for sekunder. Jo mere du lytte til de binaural beats, den mere vækst og bedre samspil mellem begge halvdele af hjernen. Disse beats vil give dig det nødvendigt at have awesome ud af organ erfaringer intellektuelle. Jeg har brugt årtier søger binaural beats, jeg kunne købe, blev specifikt rettet mod har en out organ erfaring. Normalt de binaural beats jeg finde har mange beats eller forkert hyppigheden af beats og er typisk dyre. Så har jeg oprettet en time lange mp3 med binaural beats specifikt oprettes og testes af mig at gøre nøjagtigt hvad jeg ønsker at. Denne mp3 er specifikt for at have en out organ erfaring. Næsten 3 årtier har jeg gå ud af organ, og jeg ønsker kun at nogen ville have skabt dette når jeg først starter. Det ville have sparet mig en masse pine som jeg desperat kæmpet for at lære, hvordan du har en out organ erfaring. For alle mine fans derude er dette et godt, for dig. Bruge disse lyde sammenholdt med den rytmisk vejrtrækning og lade gå teknik jeg har bogført i min blog endnu hurtigere resultater eller med enhver meditation teknik. For kun 3 dollars kan du hente skal dette have værktøj og ændre dit liv én gang for alle. Alle de penge, jeg sælger dette værktøj vil gå til yderligere min OBE forskning. Dette er din Passport-konto til den vidunderlige virkelighed af flerdimensionelle rejse. Have det sjovt og nyde!!

Her er forbindelsen til min gemme eller Klik på produkter i toppen af denne side.

Denne løsning var sendt i Produkter og kodede , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærke det Permalink. Følg eventuelle kommentarer her med den RSS feed for dette indlæg. Skriv en kommentar eller forlade en styrekugle: Trackback URL.

2 tanker om"Sådan har en ud af organ oplevelse med min Binaural Beats"

  1. Pingback: Sådan har en kroppen oplevelse | Sådan Astral rejser | Astral projektion teknikker, du kan bruge i dag!

Efterlad et svar

  • Indkøbsvogn