Machine vertaling door Microsoft Translator

Hoe een uit lichaam ervaring met mijn Binaural Beats

Beschikbare talen: ..............................

In mijn zoektocht naar de perfecte tools om een out lichaam ervaring, heb ik gevonden binaural beats te zijn de beste technologie voor iedereen beschikbaar. Binaural beats alleen kunnen worden gehoord in de hersenen en zijn geen werkelijke geluiden. Binaural beats worden gehoord wanneer twee verschillende tonen worden geleverd, een voor elk oor. De hersenen vervolgens wordt afgetrokken van het verschil van de twee tonen te maken de binaural beats. De beats kunnen alleen worden gehoord wanneer de twee helften van de hersenen samenwerken. Deze werken samen van de hersenen onmiddellijk begint te maken nieuwe zenuwbanen binnen seconden. Hoe meer je luistert naar de binaural beats, de meer groei en betere interactie tussen beide helften van de hersenen. Deze beats krijgt u het intellect nodig hebben awesome uit van lichaam ervaringen. Ik heb doorgebracht decennia op zoek naar binaural beats die ik zou kunnen kopen die specifiek gericht waren naar een out lichaam ervaring. Meestal de binaural beats dat ik vinden hebben vele beats of de verkeerde frequentie van beats en zijn meestal duur. Dus heb ik gemaakt een uur lang mp3 met binaural beats speciaal gemaakt en getest door mij te doen precies wat ik wil. Deze mp3 is specifiek voor het feit dat een out of lichaam ervaring. Voor bijna 3 decennia heb ik er van lichaam en ik zou willen dat iemand zou hebben gemaakt dit wanneer ik was eerst begint. Het zou hebben me gered een heleboel kwelling als ik wanhopig worstelde om te leren hoe een out lichaam ervaring. Nou, voor al mijn fans daar is deze voor u. Deze geluiden gebruiken in combinatie met de ritmische ademhaling en loslaten techniek die ik heb gepost in mijn blog voor nog snellere resultaten of met een meditatie techniek. Voor slechts 3 dollar die u kunt downloaden moet dit hulpmiddel en uw leven voorgoed veranderen. Alle van het geld dat ik maak uit de verkoop van dit hulpprogramma zullen naar verder mijn OBE onderzoek gaan. Dit is uw paspoort naar de prachtige realiteit van multidimensionale reizen. Veel plezier en geniet van!

Hier is de link naar mijn winkel of klik op producten boven aan deze pagina.

Deze ingang werd gepost in Producten en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de Permalink. Volg alle reacties hier met de RSS-feed voor dit bericht. Plaats een reactie of laat een trackback: Trackback URL.

2 gedachten over"Hoe een uit lichaam ervaring met mijn Binaural Beats"

  1. Pingback: Hoe te slapen hebben een buitenlichamelijke ervaring | How To Astral Travel | Astral Projection technieken die u vandaag gebruiken kunt!

Laat een antwoord achter

  • Winkelwagen