A gépi fordítás Microsoft Translator

Hirtelen Psychic

Elérhet? nyelvek: ..............................

 Azóta volt els? kitett-Robert Monroe, és aki a könyveket, szó szerint már megszállottja neki kapcsolódó bármi. Beleértve a más népek könyveket írt neki vagy az ? programok. Hirtelen Psychic által Maureen Caudill könyv, csak az ilyen könyv. I. felfalták, ez a könyv. ? beszél neki utazás szkeptikus a hív? mint ? birtokol utakon, lelki és szellemi birodalmakon át. Minden kezd?dött a Monroe Intézet átjáró hajóút programmal. Itt kezdett tapasztalás a tudat és a testület tapasztalatok megváltoztatott államok. E hat nap-on A Monroe Intézet megváltoztatták az életét örökre. Az átjáró-Világjáró Program használt Hemi-Sync-technológiák tett minden lehetséges. Hemi-Sync technológia egy audio vezet?rendszert, finoman végigvezeti a brainwaves történ? célzott agyhullám. ? leírja a folyamat megy keresztül A Gateway-Program, és a lány weboldallal, Monroe intézetben emberek.
? beszél, és ismerteti az ? tapasztalataikat a testét. ? megfelel halott rokonok és halott pets a neki kirándulások. ? megy, ? távoli megtekintését tapasztalataikat és ?t Kundalini sólyom. Ez a könyv tele neki személyes tapasztalataikat és is sok lelki tapasztalatok elmagyarázzák tudományos magyarázatokat. Is vonatkoznak, az ? könyv sok tapasztalatok, és valóban ajánl ez a könyv részére akárki érdekelt-ban a paranormal. Ha azt szeretné, hogy olvassa el ezt a könyvet egy link alatt a véleményezésre kell elhelyezni. Enjoy!

Ez belépés volt kifüggesztett-ban Book Review és tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Könyvjelz? a permalink. Követ akármi magyarázat itt-val a RSS feed for this post. Post a comment vagy hagyjuk a trackback: Trackback URL.

hagyj válaszüzenetet

  • Kosár