Maskinoversettelse av Microsoft Translator

Holografisk teorien om universet

Språk er tilgjengelige: ..............................

Vitenskap og åndelig synes å møte når vi utforske The holografiske Theory of The Universe. Vi synes å være relearning kunnskap som var kjent i antikken som vår vitenskap utvikler seg å forstå vår virkelighet og vår plass i den. For å forstå hva som menes med denne uttalelsen, er her litt bakgrunnsinformasjon å avklare punktene.

 

Når en laser sendes gjennom en strålen splitter, opprettes det et hologram med. Én strålen kommer borti en gjenstand (apple for eksempel) og andre strålen treff en fotografisk plate. Nå har all informasjon på apple vært sent inn til fotografiske plate. Alt du ser på platen er en haug med konsentriske sirkler. Som å kaste stein i en dam. Du får en masse sirkler flyter utover. Informasjonen er kodet på plate. Det er den eneste måten å dekode informasjonen å passere en laserstrålen gjennom fotografiske plate. På den andre siden av fotografiske platen vises hele apple i full 3D. All informasjon som finnes i platen fotografiske er ikke-lokal. Dette betyr at det finnes tilleggsinformasjon i alle deler av platen. Du kan for eksempel klippe ut plate i halvparten og passere en laserstrålen gjennom noen av bitene. På den andre siden vises 3D apple magisk. Du kan klippe fotografiske plate i tusen biter, og resultatet blir det samme. Apple vises magisk igjen. Informasjonen er overalt og ingen steder, er det ikke-lokal. Det eneste som kan dekode informasjonen er en laserstrålen. En laserstrålen blir også kalt sammenhengende lys. Dette betyr at alle fotoner reiser i samme retning. Fokusert lys.

 

Vårt univers består av bølger av vibrasjonen energi. Disse bølgene er som bølger som opprettes på den fotografiske platen i forkl over. Vårt univers er en 3D virkelighet vi opprette ved dekoding biter og stykker av det gjennom våre sanser. For eksempel våre øyne bare plukke opp et smale band av frekvenser vi kaller det synlige lyse området. Hvordan kan vi se hele universet. Akkurat som en liten bit av fotografiske platen med en laser til å dekode hele informasjonen, hva kan vi bruke til å dekode holografiske universet?

 

Siden tiden uminnelig, har mystics fra hver kultur vært beskrive statene opplysning og metoder for å nå det. Om de kaller dette staten Samadhi, Nirvana eller andre navn. De alle beskriver den samme tilstand og metodene for å nå dem er lignende. “ Bringer deg til én pointedness. ” “ konsentrere seg om en ting av alle andre. ” “ når du kommer til opplysning: The observer og de observerte bli ett og i det øyeblikket. Du vet alt og vet ingenting. Du er hver hvor og hvor ingen. ” disse beskrivelsene opplysning fornuftig når du innse at hodet har lys som egenskaper. Ditt sinn er som laseren, og når du har nå en tilstand av sammenhengende trodde eller fokusert oppmerksomhet, du dekode universet. De som brukes til å dekode hele universet er hva er tanken eller objekt som er å være fokusert på. Dette betyr at fokusert oppmerksomhet er metoden til å dekode hemmeligheter universet og vitenskap er bare nå fanger opp til hva Ancients allerede visste.

 

Meditasjon er en sikker brann måte å oppnå opplysning. Veien til opplysning kommer med mange fordeler. Som din evne til å fokusere din bevissthet øker, så vil disse fordelene. I antikken beskrevet mange av disse fordelene som krefter. Disse kreftene er brede og variere. Noen utviklede krefter inkluderer super healing, ut av kroppen opplevelser, mind reading, flyr og tankene over saken. Lære å har en laser som fokus vil også hjelpe oss på våre daglige aktiviteter. Holografisk teorien om universet bidrar til å forklare denne gamle kunnskapen i moderne termer. Er målet å bli opplyst.  Nedenfor er noen bøker jeg foreslå for mer informasjon om hvordan The holografiske Theory av universet er knyttet til åndelighet. Nyt!

Denne oppføringen ble postet i Science og det er merket , , , , , , , , , , . Bokmerke den Permalink. Følg eventuelle kommentarer her med den RSS-feed for dette innlegget. Legge inn en kommentar eller avreise en styrekule: Trackback URL.

One thought on"Holografisk teorien om universet"

  1. Pingback: TillFälligt | Pearltrees

legg igjen et svar

  • Handlevogn