Machine Translation by Microsoft Translator

Antika utlänningar bygga pyramiderna?

Tillgängliga språk: ..............................

Varför byggdes The pyramider och många gamla strukturer på exakta magnetiska linjer. Det verkar nästan som om de hade tillgång till avancerad teknisk utrustning som de används för att upptäcka dessa dolda krafter. Hjälpte antika utlänningar man bygga dessa strukturer. Det är möjligt att de gjorde, men jag kommer att föreslå en annan hypotes om hur dessa strukturer kan har byggts på dessa osynliga linjer.

Är det möjligt att det var inte avancera teknik utan att vi kunde faktiskt att se dessa dolda krafter? Har vi en annan sensoriska orgel som vi använt? Tallkottkörteln även känd som The Third Eye av antika mystics är en liten körtel som ligger mellan de två halvklot i hjärnan. Tallkottkörteln genererar ett magnetiskt fält eftersom det innehåller magnetit. Kan hypofysen ’ s magnetfält interagerar med fältet jordarter magntic? Som två magneter interagerar med varandra. Den innehåller även kristaller som kallas hyroxyapatite kristaller. Det har många funktioner i din vanliga ögon, inklusive tappar och en lins. Det är lätta känsliga och styr många av din kropp olika naturliga biorytm. Pineal fungerar också i harmoni med din Hypotalamus körtel som är direktör för hunger, törst, sexuella önskan och den biologiska klockan som styr din åldrandet. Enligt Evolutionsbiologiskt vetenskap fanns denna tredje ögat på ett ställe utanför vår atlaskotan före Skymningslandet i skallen. Denna tredje ögat tycks mig vara den mest logiska förklaringen till hur the ancients visste var osynliga linjerna i kraft. Eftersom de kunde se dem.

Har man en mängd vetenskapliga experiment av kristaller inuti Tallkottkörteln egenskaper. Bara för att nämna några vetenskapsmän som Baconnier Simon, Lang Sidney B. och De Seze Rene som skrev sina undersökningsresultat på papperet med titeln nya Crystal i Tallkottkörteln: karakterisering och potentiella roll i Electromechano-Signaltransduktion. De upptäckte att dessa kristaller faktiskt kan finjustera i olika områden av det elektromagnetiska spektrumet. Så är det inte långt hämtas att hundratals eller tusentals år sedan denna sensoriska orgel var mer aktiv. Eftersom det var mer aktiv, är det möjligt att de kunde se och upptäcka andra områden av det elektromagnetiska spektrumet som gjorde det möjligt för dem att bygga dessa gamla strukturer.

Jag säger inte att antika utlänningar inte hjälpte oss tekniskt eller på annat sätt. Jag delar bara ut en av mina hypotesen om ett alternativt sätt att the ancients kan ha uppfattat dessa osynliga linjerna i kraft utan tekniska medel. Kan det vara att i vårt tredje öga blev successivt mer vilande, att vi gradvis förlorade magiska anslutningen med naturen som vi en gång hade? Magiska skolor lär ut metoder för aktivering av tredje ögat. Dessa magiska tekniker kommer att tillåta oss att återansluta med dessa dolda krafter igen och tillåter oss att återupptäcka det andliga arvet?

Tallkottkörteln gör mig att tänka på vad är möjligt. Vi vet att den Tallkottkörteln ansvarar för våra biologiska klocka och åldrande. Det gör mig undrar om det finns människor därute som har faktiskt bromsat eller ens slutat sina biologiska klockor. Betyder detta att det är möjligt att det finns människor där ute som kan vara odödlig? Jag tror det finns. Även under hela tiden hade det varit andra som antingen genom en genetisk anomali eller psykisk aktivering ändrades deras Pineal körtlar och slutade åldrande. Dessa odödliga kan lever bland oss nu. Första hand erfarenhet och kunskap som dessa odödliga kunde dela skulle bli enorma. Dessa odödliga vara även de antika byggarna av pyramiderna.

Så många frågor om vår evolution och vår mänskliga historia. Antika utlänningar hjälpte människor i vårt förflutna tekniskt och andligt? Vi ättlingar till utlänningar? Vi bygga pyramiderna? Vilka till synes omöjliga saker är vi människor kan? Är deras odödliga bland oss? I det här inlägget ställa jag många frågor. En dag svaren kan överraska oss.

Den här intrade var postat i Science och taggade , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärke det Permalänk. Följa eventuella kommentarer här med den RSS-flöde för detta inlägg. Post a comment eller lämna en trackback: Trackback URL.

5 tankar om"Antika utlänningar bygga pyramiderna?"

  1. Louis Post författare

   Hej novawave,
   Det är absolut en möjlighet att gamla utlänningar hjälpte oss med andliga tekniker, som kommer ur kroppen och telekinesi. I många av de egyptiska läror och hieroglyferna skildrar de människor som lämnar sina kroppar. De kallade den nonphysical kroppen BA och det kunde lämna kroppen under sömnen och resa någonstans i tid eller rum. :)

 1. novawave

  Jag fick den från anda vetenskap
  som ’ s en awesome kanal på youtube, bör du söka efter det
  de har 21 videor förklarar allt och vissa andra video

  Jag ’ ll post en länk om du ’ re intresserad : D

Lämna svar

 • Vagn